Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
26 Грудня, 2018 р., 12:19
22 Грудня, 2018 р., 10:13
 21 грудня (п'ятниця) 2018 року о 14.00 год. в Органному залі м. Рівне відбулося нагородження колективу «Кумоньки» почесним званням «народний», а також КЗ «Тараканівський ЦКД» с.Рачин здобув почесне 3 місце у Всеукраїнському огляді-конкурсі серед сільських закладів культури.
18 Грудня, 2018 р., 15:10
ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ  С. ВЕЛИКІ ЗАГОРЦІ!
17 Грудня, 2018 р., 11:14
Неймовірне свято футболу відбулося в суботу 15 грудня. Учасники аматорських колективів мали за честь дарувати гарний настрій нашим футболістам та вболівальникам. Перед цим відбулося офіційне нагородження команди «Колос» -Рачин кубком, дипломом та медалями за 2 місце у другій лізі Рівненського обласного турніру з футболу. Ми ще раз вітаємо наших футболістів на чолі з тренером Андрієм Волинським з перемогою та бажаємо подальших успіхів!!! Ви — гордість села та громади!!! Так тримати.
02 Грудня, 2018 р., 10:48
          30 листопада 2018 року у приміщенні Тараканівської сільської ради відбулося засідання робочої групи щодо планування Стратегії сталого розвитку Тараканівської громади. Під час засідання радник з регіонального розвитку Рівненського ВП "Центру розвитку місцевого самоврядування" Микитин Тарас Миронович розповів для чого потрібно стратегічне планування, що таке SWOT-аналіз.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь