Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
17 Квітня, 2020 р., 21:11
За даними ДУ “Рівненській обласний лабораторний центр МОЗ України” cтаном на ранок 17.04.2020 р. на території нашої ОТГ лабораторно підтверджено ще один випадок захворювання на COVID-19. Це 82 річна жителька с. Рачин. Хвора  знаходиться на лікуванні в інфекціному відділенні Дубенської міської лікарні. За місцем проживання хворої проведено дезінфекцію. Контактні  особи  знаходяться на самоізоляції, за ними організовано медичне спостереження.
11 Квітня, 2020 р., 13:03
 
11 Квітня, 2020 р., 12:30
На території Тараканівської ОТГ продовжуються проведення санітарних-протиепідемічних та дезинфекційних заходів у закладах продовольчої торгівлі та місцях громадського скупчення  в період карантину, а також дезінфекція доріг.   
05 Квітня, 2020 р., 13:51
Прийняті Постановою №211 нові норми обмежувальних заходів викликали в українців безліч запитань. Тому надаємо роз’яснення щодо найбільш поширених запитань (детально на сайті  https://www.kmu.gov.ua/news/)
05 Квітня, 2020 р., 13:13
На території Тараканівської ОТГ проводяться санітарні-протиепідемічні та дезинфекційні заходи у закладах продовольчої торгівлі та місцях громадського скупчення  вперіод карантину.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь