Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
01 Вересня, 2020 р., 10:15
23 Серпня, 2020 р., 09:57
            Шановні жителі громади! Прийміть щирі вітання з нагоди визначних  державних свят – Дня Державного Прапора та 29-ї річниці від дня проголошення Незалежності нашої держави!
19 Серпня, 2020 р., 10:22
   18 серпня члени піклувальної ради закладу освіти, представники ОМС, батьки учнів, представники активної частини жителів Тараканівської громади зустрілися із експертами Партнерства, щоб отримати додаткову інформацію та навички в рамках тренінгу з питань прозорості діяльності Піклувальних рад та ефективності використання коштів освіти. Саме таку можливість громада отримала, оскільки успішно другий рік приймає участь у проекті #ДІЄМО. 
12 Серпня, 2020 р., 15:32
       За його умовами учасникам потрібно буде виконувати спортивні активності: гімнастика в домашніх умовах, на спеціально облаштованих майданчиках, вправи на вуличних тренажерах (брусах, перекладинах тощо).
11 Серпня, 2020 р., 22:40
 Шановний житель Тараканівської громади! Тараканівська сільська рада збирає пропозиції до бюджету громади на 2021 рік. Надай свою пропозицію, яким чином повинні бути скеровані кошти сільського бюджету в 2021 році.
10 Серпня, 2020 р., 17:40
     Станом на 10 серпня 2020 року ДУ “Рівненський обласний лабораторний центр МОЗ України" лабораторно підтверджено  ще чотири нових випадки захворювання на COVID-19 на території нашої ОТГ. Захворіло двоє жителів с.Тараканів, та двоє жителів с.Рачин.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь