Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
20 Червня, 2020 р., 18:24
 За даними ДУ “Рівненській обласний лабораторний центр МОЗ України” cтаном на вечір 20.06.2020 р. на території Тараканівської ОТГ лабораторно підтверджено захворювання ще однієї особи, спричиненого коронавірусом, яка проживає в с. Тараканів і знаходиться на самоізоляції. Контактні особи знаходяться також на самоізоляції, за ними організовано медичне спостереження. Населенню села Тараканів рекомендовано максимально обмежити перебування на вулиці, уникати контактів з стороніми особами. Проведено дезінфекцію місць громадського скупчення.
19 Червня, 2020 р., 12:06
На виконання Закону України «Про протидію торгівлі людьми», Постанови Кабінету Міністрів України від 22.08.2012 року № 783 «Про затвердження порядку взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми» та регіональної політики 19 червня 2020 року відбулась інформаційно-консультаційна зустріч в Тараканівській ОТГ. Під час консультацій голова Тараканівської сільської ради Наталія Сорочинська , а також присутні представники керівництва та активу громади дійшли висновку, що виконання державної політики з протидії торгівлі людьми - це не тільки обов’язки районних та обласних органів виконавчої влади. На рівні громад також необхідно налагодити ефективну та регулярну взаємодію між усіма структурами, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми. Фахівці ОТГ, які контактуватимуть із ймовірно постраждалими від торгівлі людьми особами, мають бути повністю обізнані з процедурою встановлення статусу постраждалих від торгівлі людьми та специфікою роботи з такими особами. Для системної інформаційної роботи з населенням програми безпеки громад (бюджети) мають включати заходи щодо попередження ризиків нелегальної міграції та працевлаштування.
18 Червня, 2020 р., 08:00
Вітаємо дільничного офіцера поліції Тараканівської громади - Левченка Андрія з професійним святом!
12 Червня, 2020 р., 14:24
23 автомобілі вручили поліцейським офіцерам громад Рівненщини. Сьогодні на Рівненщині перебувають Голова Національна поліція України Ігор Клименко та його заступник Александр Фацевич. В рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» разом з керівниками області – головою обласної ради Олександр Данильчук та головою облдержадміністрації Віталій Коваль вони вручили ключі від службових автомобілів дільничим офіцерам поліції, які обслуговують об’єднані територіальні громади. Новенькі «Renault Duster» поїхали до 23 ОТГ області.
09 Червня, 2020 р., 13:06
В рамках проекту "Підтримка ОТГ у боротьбі з пандемією COVID - 19" за підтримки програми "U-LEAD з Європою " отримали благодійну допомогу від Міжнародного благодійного фонду "Карітас України": одноразові маски, захисні медичні костюми, окуляри, рукавички, дезенфікуючі засоби та безконтактний термометр. Щиро дякуємо за допомогу! Всі отримані засоби передано медикам громади!
03 Червня, 2020 р., 09:30
За даними ДУ “Рівненській обласний лабораторний центр МОЗ України” cтаном на вечір 02.06.2020 р. на території Тараканівської ОТГ лабораторно підтверджено захворювання ще однієї особи (працівника Дубенської міської лікарні), спричиненого коронавірусом, яка знаходяться на амбулаторному лікуванні в Дубенській міській лікарні. Це жителька с. Тараканів. За місцем проживання хворої проведено дезінфекцію. Контактні особи знаходяться на самоізоляції, за ними організовано медичне спостереження. Населенню села Тараканів рекомендовано максимально обмежити перебування на вулиці, уникати контактів з стороніми особами. Проведено дезінфекцію місць громадського скупчення.
01 Червня, 2020 р., 16:17
За даними ДУ “Рівненській обласний лабораторний центр МОЗ України” cтаном на ранок 01.06.2020 р. на території Тараканівської  ОТГ лабораторно підтверджено захворювання 2-х осіб (медичних працівників Дубенської міської лікарні), спричиненого коронавірусом, які знаходяться на домашньому лікуванні. Це жителі с. Тараканів. За місцем проживання хворих проведено дезінфекцію. Контактні  особи  знаходяться на самоізоляції, за ними організовано медичне спостереження.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь