Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
13 Серпня, 2018 р., 09:38
10 Серпня, 2018 р., 10:35
Сьогодні  наша країна переживає дуже складні  соціально-економічні перетворення. Публічна  бібліотека  є  загальнодоступним  закладом  який виконує  інформаційні,  культурно-просвітницькі  функції,  забезпечує  акумуляцію  і  загально  доступність  інформаційних  ресурсів.
07 Серпня, 2018 р., 09:57
Увесь наступний тиждень обіцяє бути гарячим. Температура по області 25-30°C. Головне управління ДСНС у Рівненській областізакликає мешканців максимально дотримуватися правил пожежної безпеки у лісопаркових зонах та поблизу хлібних масивів.
02 Серпня, 2018 р., 16:57
30 Липня, 2018 р., 17:06
З 23 по 27 липня 2018 року діти нашої громади мали змогу перебувати у спортивному таборі Olympys, який організували волонтери Корпусу Миру США. Учасниками проекту стали понад 80 учнів з різних шкіл м.Дубна та громад Дубенського району. Вісім волонтерів, які приїхали з різних областей України, навчали дітей малознайомим для них видам спорту - бейсболу та фрізбі. Кожний ранок учасників табору розпочинався з розминки та пробіжки кругом стадіону. Лише після цього волонтери детально розучували з дітьми правила кожної гри та проводили вправи для вдосконалення техніки. В останній день організатори влаштували змагання між командами, які утворилися в таборі. Він був найемоційніший, адже діти змогли самостійно, повноцінно пограти в американські види спорту.  За час перебування в таборі Olympys діти не лише навчилися грати у бейсбол та фрізбі, а й знайшли нових друзів та отримали масу позитивних емоцій та вражень.
26 Липня, 2018 р., 10:37
Роботу районів, міст та об’єднаних територіальних громад Рівненщини за останні півроку підсумували на колегії обласної адміністрації
25 Липня, 2018 р., 11:30

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь