Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
30 Серпня, 2021 р., 17:46
Щороку 29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Цей день встановлено Указом Президента України від 23 серпня 2019 року № 621 для увічнення героїзму військовослужбовців і добровольців, котрі віддали життя за батьківщину, як нагадування про одну із найкривавіших подій війни на сході України – Іловайську трагедію.   Ті трагічні події російсько-української війни розгорталися на сході України, саме на полях соняхів, які вже поспіли. І саме під цими соняхами сотні захисників України в боротьбі з ворогом поклали своє життя на вівтар свободи та незалежності нашої країни. Саме тому, сонях став символом Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.
30 Серпня, 2021 р., 13:05
27 серпня 2021 року відбулась нарада керівників та їх заступників закладів освіти Тараканівської територіальної громади. Питання, що розглядались на нараді, стосувались організованого початку нового 2021/2022 навчального року.
27 Серпня, 2021 р., 14:44
З нагоди Дня Державного Прапора України та 30 - ї річниці Незалежності України 20 серпня 2021 року пройшли урочистості на стадіоні села Рачин Тараканівської громади.
26 Серпня, 2021 р., 16:31
До Дня пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України 29 серпня 2021 року о 10.00 год. оголошується хвилина мовчання, шляхом зупинення на цей час роботи на торгівельних об'єктах та в закладах ресторанного господарства з поданням відповідних звукових сигналів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь