Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

Відбулося засідання комісії з питань захисту cправ дитини

Дата: 16.10.2024 10:35
Кількість переглядів: 9

15 жовтня 2024 року відбулося засідання комісії з питань захисту справ дитини Тараканівської сільської ради на якому було розглянуто наступні питання:

  1. Розгляд заяви громадянина Таберта В. Р. про надання дозволу органу опіки та піклування Тараканівської сільської ради на укладення договору дарування житлового будинку з господарськими будівлями та земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на користь свого сина Таберта А.В., який зареєстрований та проживає в даному будинку зі своєю дружиною і малолітньою донькою, які зареєстровані у даниій оселі.

     2. Розгляд заяви громадянки Гдовіної Л.І. про надання дозволу органу опіки та піклування Тараканівської сільскої ради на укладення договору дарування житлового будинку садибного типу з господарськими будівлями та земельної діялнки для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд на користь своєї доньки Кондратюк О.М., яка зареєстрована та проживає в даному будинку зі своїм чоловіком та малолініми дітьми, які теж зареєстровані у даній оселі.

  3. Розгляд заяви громаданина Тимощука В.І. про надання дозволу органу опіки та піклування Тараканівської сільської ради на укладення договору дарування 1/2 частини житлового будинку з господарськми будівлями, що на праві приватної власності належить йому особисто, та частини земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських бдівель і споруд (присадибної ділянки), що на праві спільної сумісної власності належить Тимощуку В.І. на користь свого брата Тимощука С.І., який зареєстрований та проживає у даному будинку зі своєю дружиною та дітьми, які зареєстровані у даній оселі.

   4. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Тараканівської сільської ради від 20.09.2024 року № 125 "Про створення комісії з питань захисту прав дитини Тараканівської сільської ради, затвердження її персонального складу та Положення".

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь