Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

Зі святом!

Дата: 01.10.2024 08:45
Кількість переглядів: 30

Дорогі жителі Тараканівської громади!

Вітаємо вас з Днем захисника та захисниць України, Днем створення УПА, Днем українського козацтва та величним святом Покрови Пресвятої Богородиці, яка здавна була захисницею та покровителькою волелюбних козаків, а відтепер і незламного українського війська. Це день тих, хто боровся і бореться за свободу, за Україну.

Дякуємо тим, хто своєю нескореною боротьбою в минулому зробив можливими існування України сьогодні. Дякуємо за мужність та героїзм сучасним воїнам, які зараз на своїх плечах тримають найбільший тягар війни та в надскладних умовах зі зброєю в руках боронять та рятують нас від ворожих обстрілів і навали окупантів. Наша безпека, спокій, мирні дні та ночі у ваших руках. Схиляємо голови перед вашим подвигом, стійкістю, сміливістю та хоробрістю.

Із болем у серці вшановуємо пам'ять всіх нескорених Захисників України, які віддали своє життя за Незалежність України та наше мирне майбутнє. Вічна їм пам'ять!

Низький уклін батькам, які виховали справжніх Героїв!

У цей святковий день бажаємо незламної волі, надійного родинного тилу, міцного здоров´я, козацьких вчинків, звитяг і глибокої духовності, а найважливіше – можливості жити і працювати у вільній та процвітаючій Україні. Нехай Богородиця своїм святим Покровом завжди оберігає всіх нас.

Слава Україні!

Слава її Захисникам!

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь