Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЕКТУ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТА «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Тараканівської сільської територіальної громади»

Дата: 28.05.2024 09:45
Кількість переглядів: 33

 

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», пункту 24 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Тараканівська сільська рада оприлюднює проект регуляторного акта – рішення Тараканівської сільської ради «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Тараканівської сільської територіальної громади» та аналіз регуляторного впливу до нього.

Проект регуляторного акта з відповідним аналізом регуляторного впливу буде оприлюднено 31 травня 2024 року у мережі Інтернет на офіційному веб-сайті Тараканівської сільської ради за адресою: http://tarakanivska.gromada.org.ua//. 

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом одного місяця з дати оприлюднення в письмові формі за адресою: 35641, Рівненська область, Дубенський район, село Тараканів, вулиця Львівська, 117.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь