Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

У місцевих бюджетах Дубенщини понад 328 мільйонів гривень податкових надходжень

Дата: 04.06.2024 10:23
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

 

У січні-квітні 2024 року до місцевих бюджетів Дубенського району надійшло 328,2 млн гривень податкових платежів.

Зазначаємо, що традиційно найбільшим сегментом у формуванні місцевих бюджетів Дубенського району  залишається податок на доходи фізичних осіб, який сплачено у сумі 203,8 млн гривень.

Також у числі бюджетоформуючих складових розвитку територіальних громад – єдиний податок у розмірі 63,9 млн гривень, що у порівнянні з відповідним періодом минулого року більше на 19,6 млн гривень. А також майнові податки  : це плата за землю – майже 31,8 млн гривень, податок на нерухоме майно – 12,3 млн гривень та транспортний податок- понад 218 тис гривень. 

Крім того, до місцевого бюджету надійшло 3,7  млн гривень акцизного податку з роздрібного продажу підакцизних товарів, 4  млн гривень рентної плати за використання природних ресурсів,  6,3 млн гривень податку на прибуток тощо.

Одним із головних аргументів щодо сплати податків є той факт, що ці кошти будуть спрямовані на розвиток та фінансування програм та проектів на місцевому рівні, підтримку інфраструктури, соціальних послуг, культурних та спортивних заходів та інших потреб, в т.ч. армії, які звичайно наближатимуть нас до Перемоги.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь