Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

На Дубенщині триває кампанія із пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу

Дата: 31.05.2024 12:34
Кількість переглядів: 58

Для розповсюдження на території Тараканівської громади приманок з вакциною диких м'ясоїдних тварин в робочі групи залучаються ветеринарні спеціалісти, представники держпродспоживслужби, нацполіції, органів місцевої влади, мисливських і лісових господарств.

Вакцина має вигляд невеликих брикетів із запахом м'ясо-кісткового борошна, у середині яких капсула із вакциною, розкладається вручну на узліссях, поблизу річок, узбіччя доріг, навколо сільськогосподарських угідь, а також в масивах, де відмічались значні популяції червоної лисиці. Вакцина сприяє створенню імунітету, не викликає захворювання у молодих тварин, не сприяє виділенню вакцинного вірусу зі слиною, безпечна для інших тварин, безпечна для людини та природного середовища, стабільна в польових умовах.

Звертаємось до мешканців громади з проханням при виявленні принад не руйнувати їх, не брати в руки, не переносити з місця, а залишати привабливими для тварин. Особливе прохання застерегти дітей, щоб при знайденні приманок з вакциною не грались нею, а тим більше не пробували її розламати.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь