Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

ПЛЕКАЄМО ПАТРІОТІВ: У ГРОМАДІ ТРИВАЄ І ЕТАП ГРИ «ДЖУРА»

Дата: 17.05.2024 14:49
Кількість переглядів: 40

 

Патріотичне виховання учнівської молоді, підготовка до захисту Вітчизни, виховання поваги до народних традицій та національних цінностей українського народу – пріоритетні напрями розвитку освіти у Тараканівській громаді.

Рої-учасники середньої вікової групи (11-14 років) проявляють свої здібності, вправність та практичні навички у конкурсах стройової підготовки «Впоряд», туристсько-спортивної смуги перешкод, стрільби з пневматичної гвинтівки, перетягування линви, надання першої домедичної допомоги «Рятівник», інтелектуальній грі-вікторині «Відун».

Для всіх учасників також організовані цікаві майстер-класи: з армрестлінгу (Віктор Мушировський), управління дронами (Любомир Горнійчук), з самооборони (Роман Свінтозельський).

З метою формування у дітей активної громадянської позиції, почуття національної гідності і самосвідомості, виховання любові до України та готовності захищати свій край, територіальний етап організовано у формі табору «Тараканівська Січ». Очолює табір отаман Олена Ковальчук. У складі таборової старшини організовують діяльність табору хорунжа Олена Петрук, бунчужний Роман Свінтозельський, осавул Олександр Чорнобай, писар Вікторія Шатнік.

Особливу роль у діяльності табору відіграють чотові Софія Сірман, Ірина Чорнобай, Ангеліна Карпченко, які згуртовують команди і забезпечують цікаве дозвілля в таборі за допомогою ігор, гутірок, вправ на знайомство та командотворення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь