Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

 До місцевих бюджетів Дубенського району з початку року надійшло майже 64 млн грн єдиного податку

Дата: 08.05.2024 14:09
Кількість переглядів: 19

 

Фото без опису

Упродовж січня-квітня цього року представники бізнесу Дубенщини, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, спрямували до місцевих скарбниць 63,9 млн гривень єдиного податку. Надходження єдиного податку на 44,3 відсоткаи перевищують показники аналогічного періоду 2023 року.

Значна частка сплаченого податку – внесок приватних підприємців. За чотири місяці вони сплатили 47,5 млн гривень єдиного податку, що на 16,8 млн гривень більше, ніж за відповідний період 2023 року. 

Юридичні особи третьої групи перерахували за цей період 5,1 млн гривень єдиного податку, а «спрощенці», що перебувають на четвертій групі –  понад 11,3 млн гривень.

Нагадуємо, що єдиний податок – платіж, який спрямовується в повному обсязі до місцевих скарбниць. Відтак територіальні громади можуть його використовувати для розвитку своєї інфраструктури.

Сумління та чесність представників бізнесу Дубенщини, які працюють в умовах спрощеної системи оподаткування, сприяють бюджетній стабільності громад. Зразковою сплатою податків підприємці демонструють власну державницьку позицію та залишаються надійними партнерами місцевого самоврядування

Щиро дякуєм суб’єктам господарювання – «спрощенцям», які продовжують здійснювати діяльність, створювати нові робочі місця, сплачувати податкові платежі та підтримувати місцеві громади.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь