Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

17 квітня 2024 року відбулося спільне засідання молодіжної ради міста Дубна Молодь Дубна та Молодіжна рада Тараканівської ТГ "Вільна молодь" з теми «Проєктна діяльність в роботі молодіжної ради: від ідеї до зміни».

Дата: 18.04.2024 08:47
Кількість переглядів: 25

17 квітня 2024 року відбулося спільне засідання молодіжної ради міста Дубна Молодь Дубна та Молодіжна рада Тараканівської ТГ "Вільна молодь" з теми «Проєктна діяльність в роботі молодіжної ради: від ідеї до зміни».

В ході заходу Ольга Чорнобай, начальник відділу освіти, культури, спорту, туризму та молоді Тараканівської сільської ради, ознайомила молодь з теоретичними аспектами реалізацій проектів у сфері молодіжної роботи, основними етапами, структурою та особливостями проєктної діяльності. Учасники обговорили можливості реалізації молоді в Україні, залученість її до змін та необхідність єднання зусиль задля успішної відбудови держави.

Цікавою практикою вже реалізованого проєкту поділилася Ірина Чорнобай, координаторка молодіжного простору «База» у місті Дубно. Вона презентувала молодіжний проєкт "База: спільнота", який реалізовувала команда «Громи новації» та ознайомила учасників засідання з особливостями реалізації їх проєкту, перевагами та підводними каменями його впровадження. Своїми враженнями участі в проекті "База: спільнота" також поділилися Марія Коноба, Віталіна Новосад та Анастасія Посільська. Приємно відзначити, що однією з найактивніших учасниць молодіжного проєкту "База: спільнота" стала Мар’яна ДУБ, учениця Микитицької гімназії, яка отримала від організаторів цього проєкту набір подарунків.

В ході практичної частини спільного засідання молодіжних рад з усіма учасниками проведено вправу «Від ідеї до зміни». Учасникам необхідно було визначити власну ідею проєкту відповідно обраної теми та в цікавій формі її презентувати. Всі ідеї учасників вирізнялися цікавим змістом, були насичені актуальністю та практичністю. По завершенні презентацій ідей нових проєктів було проведено голосування і перемогу здобула команда, яка працювала над ідеєю надання психологічної допомоги для молоді. Тож наступну зустріч вирішили провести у формі психологічного практикуму.

Молодь - це фундамент відновлення держави. Вони готові в критичні моменти приймати, може й дивні, але результативні рішення. І саме такі заходи - це магніти, які можуть об’єднати активну молодь. Тож щиро дякуємо за співпрацю, сприяння у проведенні заходу та належний рівень його організації відділу у справах молоді та спорту Дубенської міської ради.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь