Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

Відбулася чергова нарада з керівниками закладів освіти громади

Дата: 21.03.2024 14:06
Кількість переглядів: 83

 

21 березня 2024 року відбулася чергова нарада керівників закладів освіти Тараканівської територіальної громади під керівництвом начальника відділу освіти, культури, спорту, туризму та молоді Ольги Чорнобай, за участю голови Тараканівської сільської ради Наталії Сорочинської, начальника служби у справах дітей Тараканівської сільської ради Вікторії Романової, начальника сектору ювенальної превенції відділу  взаємодії із громадами Дубенського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області Юлії Пасічник.

На нараді були розглянуті актуальні питання щодо діяльності закладів освіти.

Зокрема, на виконання доручення голови Дубенської районної державної адміністрації, начальника районної військової адміністрації від 14.03.2024 року № 1, з метою створення безпечного та сприятливого середовища в закладах освіти Тараканівської сільської ради, посилення профілактичної роботи із запобігання скоєння правопорушень та дитячого травматизму серед дітей,  Вікторія Романова обговорила питання взаємодії служби у справах дітей з керівниками закладів освіти щодо запобігання скоєння дітьми правопорушень. 

Юлія Пасічник, начальник сектору ювенальної превенції, звернула увагу керівників закладів освіти на питання посилення роботи з профілактики правопорушень із залученням працівників Національної поліції, спрямовану на виявлення та усунення причин і умов, що сприяють вчиненню дітьми правопорушень, формування у дітей розуміння власної усвідомленості та відповідальності за порушення норм поведінки, встановлених законами та іншими нормативними актами.

Наталія Сорочинська, сільський голова, звернула увагу керівників на особливості завершення опалювального сезону, організації благоустрою на територіях  закладів освіти громади.

Вдосконалення якості освіти в громаді є пріоритетним завданням відділу освіти, культури, спорту, туризму та молоді. Начальник відділу Ольга Чорнобай визначила ключові напрями роботи закладів освіти громади щодо організованого завершення навчального року, проаналізувала результати участі здобувачів освіти в олімпіадах, конкурсах та змаганнях,  звернула увагу керівників закладів освіти на особливості виховної діяльності, особливо посилення роботи щодо профілактики правопорушень учнівської молоді. 

Також значна увага була приділена питанням атестації педагогічних працівників за новим Положенням про атестацію від 9 вересня 2023 року №805, організацію роботи з цивільного захисту, проведення моніторингу харчування у закладах освіти.

Учасники наради у ході спілкування отримали відповіді на запитання, які сприяють підвищенню рівня організації освітнього процесу в закладах освіти. Спільними зусиллями забезпечуємо комфортне навчання та розвиток наших дітей.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь