Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

Відвідування сімей опікунів, піклувальників в яких виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування

Дата: 23.08.2023 15:40
Кількість переглядів: 1126

 

В Тараканівській громаді проведено обстеження умов утримання та виховання дітей, над якими встановлено опіку, піклування за участю представників служби у справах дітей, відділу соціального захисту населення, дільничних офіцерів поліції та фацівця соціальної роботи.

В рамках реалізації проєкту Міжнародного надзвичайного фонду допомоги дітям при Організації Об'єднаних Націй (ЮНІСЕФ), який реалізується на виконання Договору між ЮНІСЕФ та ГО «Ліга соціальних працівників України» розпочав роботу у Тараканівській сільській раді фахівець соціальної роботи Анна Симич.

Мета проєкту: підтримка дітей та сімей через систему швидкого реагування на надзвичайні ситуації у сфері захисту дітей та надання їм соціальних послуг, запобігання вторинній інституалізації дітей.

Під час візиту у родини визначено потреби дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та заходи, що необхідно вжити для забезпечення потреб таких дітей у розвитку й вихованні; обговорено питання щодо здійснення соціального супроводу сімей опікунів та піклувальників.

         Опіка або піклування є однією з сімейних форм влаштування дитини-сироти або дитини, яка залишилася без батьківського піклування. І наш обов’язок забезпечити цей захист дітям, які опинилися в складних життєвих обставинах.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь