Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

Відвідування сімей опікунів, піклувальників в яких виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування

Дата: 23.08.2023 15:40
Кількість переглядів: 1175

 

В Тараканівській громаді проведено обстеження умов утримання та виховання дітей, над якими встановлено опіку, піклування за участю представників служби у справах дітей, відділу соціального захисту населення, дільничних офіцерів поліції та фацівця соціальної роботи.

В рамках реалізації проєкту Міжнародного надзвичайного фонду допомоги дітям при Організації Об'єднаних Націй (ЮНІСЕФ), який реалізується на виконання Договору між ЮНІСЕФ та ГО «Ліга соціальних працівників України» розпочав роботу у Тараканівській сільській раді фахівець соціальної роботи Анна Симич.

Мета проєкту: підтримка дітей та сімей через систему швидкого реагування на надзвичайні ситуації у сфері захисту дітей та надання їм соціальних послуг, запобігання вторинній інституалізації дітей.

Під час візиту у родини визначено потреби дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та заходи, що необхідно вжити для забезпечення потреб таких дітей у розвитку й вихованні; обговорено питання щодо здійснення соціального супроводу сімей опікунів та піклувальників.

         Опіка або піклування є однією з сімейних форм влаштування дитини-сироти або дитини, яка залишилася без батьківського піклування. І наш обов’язок забезпечити цей захист дітям, які опинилися в складних життєвих обставинах.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь