Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

Тараканівська сільська рада повідомляє про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у містобудівній документації «Генеральний план та план зонування території с. Рачин Дубенського району Рівненської області»  

Дата: 07.08.2023 15:12
Кількість переглядів: 107

Фото без опису

 

 

 

Тараканівська сільська рада повідомляє про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у містобудівній документації «Генеральний план та план зонування території с. Рачин Дубенського району Рівненської області».

Урозділі “Охорона навколишнього природного середовища“  в обсязі.

Звіту про стратегічну екологічну оцінку.

«Генеральний план та план зонування території с. Рачин Тараканівської сільської ради Дубенського району Рівненської області» розроблено на виконання рішення сільської ради від 19.04.2018 року № 215, згідно  Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

Замовник  проекту: Тараканівська сільська рада.

Розробник проекту: Рівненська філія «ДІПРОМІСТО» ДП УДНДІПМ імені Ю.М. Білоконя.

З матеріалами проекту містобудівної документації можна ознайомитися в приміщенні старостинського округу с. Рачин : понеділок – п’ятниця з 09:00 години до 18:00 години та на сайті «Тараканівська громада»

Відповідальний: Андрій Мельник

Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб приймаються до 07 вересня 2023 року за адресою: с. Рачин вул. Незалежності, 1, адмінприміщення старостинського округу с. Рачин.

Відповідно до ч.6, ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місце проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

 З текстом повідомлення можна ознайомитися за посиланням: 

https://rada.info/upload/users_files/04385403/e7a1091d622ac4b80b85d333d99a23ff.docx

Презентація містобудівної документації «Генеральний план та план зонування території с. Рачин Дубенського району Рівненської області» буде проходити 08 вересня 2023 року о 13:00 годині за адресою: с. Рачин, вул. Центральна, 30 ( Будинок культури с. Рачин ).

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь