Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

У Тараканівській ТГ підбили підсумки 2022-2023 навчального року!

Дата: 31.05.2023 12:33
Кількість переглядів: 45

Фото без опису

Заклади освіти Тараканівської громади завершують навчальний рік. Сьогодні лунають останні дзвоники в ліцеї та гімназіях громади, а це означає, що за традицією прийшов час підбити підсумки навчального року та відзначити творчо обдарованих учнів.

Вже пятий рік поспіль в Тараканівській громаді грошовою премією відзначаються обдаровані діти та учнівська молодь за особливі досягнення в навчанні та активну участь у конкурсах, спортивних змаганнях, турнірах.  

Відповідно до Положення про порядок призначення та виплати стипендії сільського голови Тараканівської сільської ради у 2022-2023 навчальному році буде нагороджено 93 здобувачі освіти на загальну суму 37 150 грн.

Тож, ділимося з вами перемогами та здобутками наших дітей:

7 Всеукраїнського рівня,

20 обласного рівня,

29 районного рівня,

2  міжтериторіального рівня,

67  теритоторіального рівня.

Зокрема, здобувачі освіти Тараканівського ліцею у свою скарбничку здобутків зібрали найбільшу кількість нагород: Всеукраїнських – 4, обласних – 8, районних – 18, територіальних – 67.

Учні Рачинської гімназії вибороли 6 перемог у районних та 2 у територіальних етапах.

У Птицькій гімназії 5 учнів здобули перемоги в обласних конкурсах та 2 учні в територіальних.

Здобувачі освіти Староносовицької гімназії здобули 1 перемогу у Всеукраїнських змаганнях, 2 в обласних, 4 в районних та 8 в територіальних.

Учні Плосківської гімназії імені Петра Накидалюка вибороли 2 призових місця у Всеукраїнських конкурсах, 23 - в обласних (з них 2 учні Судобицької філії), 2 - в міжтериторіальних, 2 - в територіальних.

У Микитицькій гімназії 1 перемога обласного рівня та 1 районного.

Найкращими та найактивнішими учнями у 2022-2023 навчальному році, які будуть нагородженні найбільшою премією сільського голови стали: 

Перетятко Даря, Таберт Ернест, Перета Артем, Юрчук Анна, Сірман Софія, Бугайська Аліна, Герасимчук Іванна, Шевчук Каріна, Юрчак Анастасія, Романюк Катерина, Корендович Даря, Іванюк Софія, Паньчук Матвій – учні Тараканівського ліцею;

Хміль Вікторія та Стех Любомир - учні Рачинської гімназії;

Шмигельська Єлизавета - учениця Староносовицької гімназії;

Кузькіна Христина, Мушировська Вікторія - учениці Плосківської гімназії імені Петра Накидалюка.

Дуже приємно, що здобувачі освіти Тараканівської громади вже вкотре займають призові місця у Всеукраїнських, обласних, районних олімпіадах з навчальних предметів та різних конкурсах. Захищаючи честь рідного краю, талановиті учні на чолі зі своїми педагогами гідно, на високому рівні доводять, що і у нашій громаді є геніальні діти.

Пишаємось нашими розумниками! Щиро бажаємо юним обдаруванням подальших успіхів, знайти себе в житті, долати всі життєві сходинки без перешкод, з гарним настроєм, впевненістю і радістю в серці відбудовувати нашу Україну.

Висловлюємо щиру вдячність всім педагогам, які допомагали та готували наших переможців. Зичимо вам, учителі, люди з великим, щирим, добрим серцем, витримки та щедрих врожаїв на освітянській ниві. Хай зростає ваше бажання працювати і виховувати справжніх та достойних громадян.

Нехай останній дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою в завтрашній день, надією життєвих гараздів і успіхів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь