Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

Пам'ятаємо! Перемагаємо!

Дата: 08.05.2023 09:29
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

Сьогодні світ із болем вшановує пам'ять жертв Другої світової війни. Цей день для українців сприймається ще болючіше, адже Україна  відзначає День пам’яті та примирення в умовах повномасштабної збройної агресії роcії.

Воїни, славні  онуки та правнуки тих, хто в далекому 1945 – му сподівався, що війна більше ніколи не прийде на нашу землю зі зброєю в руках, боронять свободу та відвойовують Незалежність  України. Саме подвиг ветеранів Другої  світової війни надихає сучасних Героїв до нових героїчних вчинків, адже завдячуючи їм ми маємо яскравий приклад незламності духу, силі волі та того, як сильно потрібно любити Україну, аби подолати ворога та вибороти  перемогу.

Ми схиляємо голови у глибокій скорботі перед пам’яттю тих, хто у жорстокій битві виборював нашу свободу, хто захищав рідну землю від нацизму. Вшановуємо кожну невинну душу, загиблу у роки війни, кожного воїна, кожне серце, яке боліло за Україну.

Бажаємо вам, шановні ветерани та сьогоднішні захисники Божого благословення, бадьорості духу, незламного гарту,  міцного здоров’я та довголіття. А нам усім мирного неба, світлих надій та довгих мирних років життя у квітучій Україні!

Вічна пам'ять загиблим, честь і слава живим героям!

Слава Україні!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь