Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

Вітаємо з перемогою!

Дата: 23.02.2023 14:59
Кількість переглядів: 73

Шевченко, Україна, рідний народ ‒ це те, що живить високі поривання і прагнення української дитини, розвиває творчість, пізнання рідного Слова, осягнення світу і себе у ньому.  

16 лютого 2023 року відбувся І онлайн-етап (відбірковий) обласного огляду-конкурсу читців-декламаторів "Живи, Кобзаре, в пам'яті людській", присвячений Великому Кобзарю Тарасу Шевченку, серед учнів закладів освіти Тараканівської сільської ради. Мета конкурсу - сприяння глибшому ознайомленню та вивченню українською молоддю спадщини Тараса Григоровича Шевченка, долучення підростаючого покоління  до збереження культурної спадщини українського народу, виховання почуття патріотизму та національної гідності. 

 У конкурсі взяли участь 20 учасників  із 7 закладів загальної середньої освіти Тараканівської громади.

Відповідно до висновків журі, переможницею стала

Анфіса КАЧ, учениця 6 класу Тараканівського ліцею (керівник Ольга НОВОСАД), яка представлятиме Тараканівську громаду на обласному етапі.

Щиро вітаємо чарівну переможницю та бажаємо подальших успіхів в обласному етапі.  Будемо раді бачити Анфісу КАЧ серед переможців!!!

Фото без опису

   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь