Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

ВІТАННЯ!

Дата: 07.12.2022 08:47
Кількість переглядів: 68

Сьогодні представники органів місцевого самоврядування Тараканівської громади відзначають своє професійне свято - День місцевого самоврядування. Цього року воно пов'язане зі страшними подіями та випробуваннями, які стали вже рядками історії.

В цей день хочу подякувати всім працівникам, депутатам та членам виконкому Тараканівської сільської ради за сумлінну та самовіддану працю, за волонтерську діяльність, за допомогу військовим на передовій, підтримку переселенців та осіб, які потребують допомоги.

Нехай цей день додасть усім нам сил і наснаги на добрі справи, порозуміння та єдності задля розвитку і процвітання нашої громади.

Від щирого серця зичу впевненості у власних силах та наполегливості у реалізації всіх задуманих планів на благо України. Безхмарних благословенних днів, сімейного затишку, невичерпних сил та енергії.

З повагою та найкращими побажаннями Наталія Сорочинська

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь