Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

Про початок процедури розроблення детального плану території земельної ділянки

Дата: 08.12.2022 15:26
Кількість переглядів: 87

Фото без опису

Тараканівська сільська рада Дубенського району Рівненської області оголошує початок процедури розроблення детального плану території земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості площею 3.8206 га з кадастровим номером 5621686500:03:007:0041 з метою реконструкції приміщення пилорами та її добудову на цех по переробці молока на території Тараканівської сільської ради Дубенського району, Рівненської області.

Підстава для розроблення містобудівної документації – рішення Тараканівськоїсільської ради Дубенського району Рівненської області 36 сесії 8-ого демократичного скликання від «18» листопада2022 року № 1361.

Початок реєстрації пропозицій фізичних та юридичних осіб до розроблення детального плану території - на наступний робочий день після дати публікації даного повідомлення.

Строк реєстрації пропозицій фізичних та юридичних осіб до розроблення детального плану території - не менш як протягом 15 робочих днів від дати публікації даного повідомлення.

Пропозиції подавати в Тараканівську сільську раду Дубенського району Рівненської області (35641, Рівненська обл., Дубенський р-н, с. Тараканів, вул. Львівська, 117).

Заява_СЕО_Тараканів_ДОЗ

Заява_СЕО_Тараканів_ЕКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь