Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

Вітання!

Дата: 01.09.2022 10:02
Кількість переглядів: 655

Фото без опису

Слава Україні! Шановні педагоги, дорогі діти, батьки!

Сердечно вітаю вас з початком нового навчального року!

Сьогодні за традицією у нас мали б бути урочистості в кожному закладі освіти, але лютий ворог відібрав у нас радість свята Дня знань.  В час, коли наші мужні воїни відвойовують кожен міліметр української землі, ми тримаємо свій освітній фронт. Бо за кожною перемогою на полі бою, за кожною бойовою звитягою, за духом патріотизму, який не залишився в гаслах, а вилився в небачену незламність і мужність наших героїв-захисників -  наше  вчительство і школа. Тому що тільки школа має можливість сформувати той світогляд і ту позицію дитини, які в подальшому виллються у вчинках та впливатимуть на майбутнє держави.

Наші діти з лютого 2022 року стали набагато доросліші, мудріші. І саме на плечі кожного вчителя покладається найвеличніша, найважливіша місія – виховати освічену, ерудовану, креативну, духовнобагату молодь. Бо якщо буде культ знань, то буде і культ боротьби. Якщо буде боротьба, то і Перемога буде за нами. Україну не здолати, не розділити, бо нас усіх зшиває міцна нитка любові до батьківщини, що йде крізь усіх нас.

Зичу вам, учителі, люди з великим, щирим, добрим серцем, витримки, щедрих урожаїв на освітянській ниві, міцного здоров’я, любові і шани від людей, підтримки батьків, взаєморозуміння і взаємоповаги. Хай зростає ваше бажання працювати і виховувати справжніх, достойних громадян. Нехай нові успіхи та перемоги окриляють вас. Бажаю далі продукувати нові ідеї, проєкти, розробки, своєчасно реагувати на нові виклики суспільства, працюючи на позитивний результат і імідж освітньої галузі!

Сьогодні наша освітянська родина стає більшою і приймає в свої обійми першокласників та їх батьків. Прийміть щирі вітання! Хай навчання в школі буде для вас цікавим і захопливим, легким і сповненим успіхами. Божої підтримки вам, дорогі першокласники!

Хай цей навчальний рік буде мирним, спокійним і для випускників шкіл. Ви -  наше квітуче майбутнє. Хай зростає ваше бажання вчитися, будувати вільну, незалежну державу і прославляти нашу громаду. Творчих успіхів у всіх ваших справах на благо нашої України!

Вітаючи всіх вас із Святом знань, бажаю терпіння і стійкості, мужності і витривалості, беззаперечної віри в ЗСУ. Ідемо в новий рік з твердою вірою в Перемогу! За нами Правда! З нами БОГ! Наша сила в єдності, незламності  і волелюбності!

Освіта на часі!

Школи важливі!

Не виховаємо ми, виховають вони!

З повагою,

начальник відділу освіти, культури, спорту, туризму та молоді Тараканівської сільської ради Ольга Чорнобай.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь