Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

ПРИДБАННЯ ЖИТЛОВОГО ПРИМІЩЕННЯ ОСОБІ ІЗ ЧИСЛА   ДІТЕЙ, ПОЗБАВЛЕНИХ БАТЬКІВСЬКОГО ПІКЛУВАННЯ, ЗА РАХУНОК СУБВЕНЦІЇ

Дата: 12.08.2022 15:38
Кількість переглядів: 327

 

Відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 12.04.2021 № 265 «Про Обласну програму забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2021 – 2023 роки» та рішень регіональної комісії з питань розподілу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, Тараканівській територіальній громаді Дубенського району  виділено субвенцію з державного бюджету на придбання житла особі із числа дітей, позбавлених батьківського піклування, яка перебуває на квартирному обліку у Тараканівській сільській раді.

Відповідно до нотаріально укладеного договору купівлі-продажу житлового приміщення (квартири) за рахунок субвенції з державного бюджету, особі із числа дітей, позбавлених батьківського піклування, придбано однокімнатну квартиру (35,5 кв.м) у м. Дубно Рівненської області, яка відповідає всім вимогам: наявне електропостачання, водопостачання, газопостачання, автономне опалення, санвузол.

Отже, молода людина вже забезпечена новим помешканням.

Органом опіки та піклування Тараканівської сільської ради проводиться відповідна робота щодо придбання житла ще одній особі із числа дітей, позбавлених батьківського піклування, яка перебуває на квартирному обліку у Тараканівській сільській раді. Робота у цьому напрямку триває.

 

                                                          Служба у справах дітей

                                                                Тараканівської сільської ради

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь