Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

Інформація про перший етап участі в НМТ у 2022 році

Дата: 20.05.2022 11:37
Кількість переглядів: 749

Фото без опису

Підтвердження участі в основній сесії НМТ передбачає два обов’язкових етапи:

  • з 20 травня до 7 червня 
  • з 21 червня до 7 липня 2022 року 

На першому етапі потенційний учасник НМТ має підтвердити своє бажання пройти тестування. Для цього з 20 травня до 7 червня 2022 року (включно) потрібно заповнити спеціальну форму, розміщену на інформаційній сторінці у вкладці «Підтвердження участі в НМТ»: 

  • вибрати із запропонованого переліку спочатку країну чи регіон України, потім населений пункт, у якому або поблизу якого учасник панує перебувати в період основної сесії тестування (18 липня – 4 серпня 2022 року); 
  • зазначити свої прізвище та ім’я;
  • обчислити і правильно ввести результат у відповідну комірку, натиснути на кнопку «Взяти участь у НМТ».

http://testportal.gov.ua/wp-content/uploads/2022/05/OGOLOSHENNYA_ZNO_2CH-21.png

Після цих дій на сторінці з’явиться інформаційне повідомлення, у якому буде зазначено, що учасник успішно пройшов перший етап  підтвердження свого бажання взяти участь у НМТ, а також йтиметься про обов’язковість другого етапу.

Ті випускники, які з 20 травня до 7 червня 2022 року НЕ ПІДТВЕРДЯТЬ своєї участі в НМТ, НЕ ЗМОЖУТЬ ВЗЯТИ УЧАСТІ В ОСНОВНІЙ СЕСІЇ ТЕСТУВАННЯ.

На другому етапі учасник має остаточно визначитися з вибором міста/країни. Для цього з 21 червня до 7 липня 2022 року на інформаційній сторінці у спеціальній формі потрібно буде вказати назву населеного пункту, у якому йому зручно буде пройти тестування.

Тільки після проходження двох етапів підтвердження участі в НМТ з 12 липня 2022 року для учасника з’явиться можливість завантажити з вкладки «Місце проведення» запрошення-перепустку, де буде зазначено дату, час і місце проведення НМТ. 

Зважте, важливо якнайуважніше поставитися до вибору населеного пункту, адже ця інформація дозволить нам продовжити роботу з формування мережі тимчасових екзаменаційних центрів. Нагадаємо, що Міністерство освіти і науки затвердило перелік населених пунктів у відповідних регіонах, де нині безпекова ситуація дозволяє провести  національний мультипредметний тест (НМТ).  Попри складну безпекову ситуацію в Харківській області для підтримки випускників  Харківська ОВА погодила можливість створення тимчасових екзаменаційних центрів  для проведення основної сесії НМТ в окремих населених пунктах. Перелік країн і міст Європи, де зможуть пройти  НМТ учасники, які змушені були виїхати за межі нашої країни, буде невдозі оприлюднено.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь