Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

Перший тенісний турнір серед школярів

Дата: 23.02.2022 15:55
Кількість переглядів: 630

Фото без опису

Відповідно до календаря спортивно-масових заходів Тараканівської громади 23 лютого 2022 року відбувся турнір з настільного тенісу між збірними командами закладів освіти Тараканівської сільської ради.

Основна мета турніру – пропаганда здорового способу життя, широке використання простих і здорових видів спорту – таких, як настільний теніс.

Перед початком турніру учасників привітала господиня закладу, директор Тараканівського ліцею Олена Ковальчук та головний суддя турніру Олексій Метелюк.

З перших хвилин турніру почалася завзята і стрімка боротьба за призові місця. Після перших зіграних партій виявилися фаворити, але інші спортсмени гідно чинили опір.

Переможців та призерів нагороджено грамотами та пам’ятними призами від Тараканівської сільської ради, які вручила начальник відділу освіти, культури, спорту, туризму та молоді Ольга Чорнобай. «Я бажаю всім нам, щоб сьогоднішній день став саме тією подією, яка запам´ятається прекрасними враженнями, чудовим настроєм, дружнім спілкуванням і спортивними перемогами. Дуже сподіваюся, що цей захід стане гарним початком традиції проведення спортивних турнірів у нашій громаді» зазначила очільниця.

За результатами турніру переможцями визначено команди:

1 місце – Тараканівського ліцею;

2 місце – Рачинської гімназії;

3 місце - Плосківської гімназії імені Петра Накидалюка;

4 місце – Староносовицької гімназії;

5 місце – Микитицької гімназії.

Щиро вітаємо наших переможців та призерів! Бажаємо здоров'я, натхнення, віри у свої сили, невичерпної енергії та впевненості у подальших спортивних випробуваннях!

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь