Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

У Тараканівській громаді розпочався прийом заяв на оздоровлення дітей у 2022 році

Дата: 31.01.2022 14:43
Кількість переглядів: 568

Фото без опису

 

 

Тараканівська сільська рада проводить прийом заяв про намір оздоровлення дітей від батьків дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки та батьків дітей, які виховуються в сім’ях.

На даний час здійснюється підбір дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, для оздоровлення та відпочинку в ДПУ «МДЦ «Артек» (м.Київ) та ДП «Молода гвардія» (м.Одеса) та до  дитячого табору відпочинку, оздоровлення та патріотичного виховання дітей та молоді в Карпатах «Соколята», (Львівська обл., Самбірський р-н, м. Хирів), дитячого оздоровчого табору «Артек-Прикарпаття» (Львівська область, Дрогобицький р-н, м. Трускавець).

При зверненні до відділу соціального захисту населення Тараканівської сільської ради необхідно надати оригінали наступних документів:

  • паспорт одного з батьків або законного представника дитини;
  • копію облікової картки платника податку;
  • свідоцтво про народження та паспорт дитини;
  • посвідчення, яке підтверджує статус дитини.

Забезпечення оздоровленням та відпочинком дітей буде проводитися  на підставі заяв батьків в порядку черговості. 

Організація оздоровлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, та дітей, які виховуються в сім’ях, проводитиметься з урахуванням протиепідемічних обмежень залежно від рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

За додатковою інформацією звертатися до відділу соціального захисту населення Тараканівської сільської ради за адресою: с. Тараканів вул. Львівська 117, телефон для довідок 098 76 67 200.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь