Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

Діти Тараканівської громади отримали подарунки до Нового року

Дата: 30.12.2021 12:56
Кількість переглядів: 854

 

Новорічні свята – час коли очікування й святкування пов’язане зі світом добрих казок і дивувань. Але найбільше чекають свят, звичайно, діти.

В рамках «Програми заходів з відзначення державних і професійних свят, ювілейних дат, інших культурно-масових заходів; збереження та використання об’єктів культурної спадщини на 2021 рік» за рахунок коштів місцевого бюджету Тараканівською сільською радою придбано солодкі подарунки дітям пільгових категорій (дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, дітям з інвалідністю, дітям учасників АТО, дітям з багатодітних та малозабезпечених сімей).

Новий рік - це завжди новий, незвіданий крок у майбутнє, нові надії і сподівання. Нехай він буде для вас, ваших рідних і друзів  роком добрих перемін, а дні світлих свят стануть незабутнім дивом і казкою, яка ніколи не скінчиться.

Нехай здійснюються ваші найпотаємніші й найфантастичніші мрії і задуми, серце буде зігріте любов’ю і теплом, домівка повниться добром, радістю та Божим благословінням, а очі світяться щастям.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь