Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

Тараканівська громада приєдналася до флешмобу «Рівненщина без насильства» в рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства"

Дата: 25.11.2021 09:48
Кількість переглядів: 463

          Фото без опису

Щороку  в Україні з 25 листопада, у Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства над жінками, проходить акція «16 днів проти насильства».

Працівники Тараканівської сільської ради з представниками Дубенського районного відділу  поліції ГУ НП в Рівненській області, відділу «Дубенського бюро правової допомоги» Рівненського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, ФП селаТараканів, Дубенського міськрайонного відділу з питань пробації, Тараканівського ліцею приєдналися до флешмобу "Рівненщина без насильства". Об’єдналися заради мети – створення соціального простору вільного від насильства та передають естафету участі у флешмобі Шпанівській територіальній громаді.

Тема цьогорічної кампанії – «Розфарбуй світ в помаранчевий колір», адже помаранчевий колір – це символ світлого та вільного від жорстокості майбутнього.

Україна є однією з небагатьох держав світу, в якій реалізуються Програми для кривдників, спрямовані на корекцію ненасильницької моделі поведінки для осіб, які вчиняють домашнє насильство. Робота з кривдниками становить невід’ємну частину діяльності уповноважених органів з протидії домашньому насильству, оскільки допомагає таким особам осмислити власну насильницьку поведінку, усвідомити її витоки та прояви та змінити свою поведінку.

Не виключенням стала і  Тараканівська громада, яка з жовтня 2021 року впроваджує Програму для кривдників. Адже, довготривала корекція поведінки кривдника, не лише допомагатиме налагодити гармонійне життя в межах сім’ї, родини, а й поліпшуватиме майбутнє дітей, які у майбутньому не будуть свідками домашнього насильства.

Коли насильство чиниться поряд з нами чи у школі, чи на вулиці ми повинні його зупинити, захистити постраждалих осіб та притягнути кривдників до відповідальності.

Якщо Ви постраждали від домашнього насильства, зверніться за допомогою!

 

ДІЄМО РАЗОМ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь