Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

Тараканівська громада приєдналася до флешмобу «Рівненщина без насильства» в рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства"

Дата: 25.11.2021 09:48
Кількість переглядів: 473

          Фото без опису

Щороку  в Україні з 25 листопада, у Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства над жінками, проходить акція «16 днів проти насильства».

Працівники Тараканівської сільської ради з представниками Дубенського районного відділу  поліції ГУ НП в Рівненській області, відділу «Дубенського бюро правової допомоги» Рівненського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, ФП селаТараканів, Дубенського міськрайонного відділу з питань пробації, Тараканівського ліцею приєдналися до флешмобу "Рівненщина без насильства". Об’єдналися заради мети – створення соціального простору вільного від насильства та передають естафету участі у флешмобі Шпанівській територіальній громаді.

Тема цьогорічної кампанії – «Розфарбуй світ в помаранчевий колір», адже помаранчевий колір – це символ світлого та вільного від жорстокості майбутнього.

Україна є однією з небагатьох держав світу, в якій реалізуються Програми для кривдників, спрямовані на корекцію ненасильницької моделі поведінки для осіб, які вчиняють домашнє насильство. Робота з кривдниками становить невід’ємну частину діяльності уповноважених органів з протидії домашньому насильству, оскільки допомагає таким особам осмислити власну насильницьку поведінку, усвідомити її витоки та прояви та змінити свою поведінку.

Не виключенням стала і  Тараканівська громада, яка з жовтня 2021 року впроваджує Програму для кривдників. Адже, довготривала корекція поведінки кривдника, не лише допомагатиме налагодити гармонійне життя в межах сім’ї, родини, а й поліпшуватиме майбутнє дітей, які у майбутньому не будуть свідками домашнього насильства.

Коли насильство чиниться поряд з нами чи у школі, чи на вулиці ми повинні його зупинити, захистити постраждалих осіб та притягнути кривдників до відповідальності.

Якщо Ви постраждали від домашнього насильства, зверніться за допомогою!

 

ДІЄМО РАЗОМ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь