Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

Серпнева зустріч керівників закладів освіти Тараканівської сільської ради

Дата: 30.08.2021 13:05
Кількість переглядів: 800

27 серпня 2021 року відбулась нарада керівників та їх заступників закладів освіти Тараканівської територіальної громади. Питання, що розглядались на нараді, стосувались організованого початку нового 2021/2022 навчального року.

Фото без опису

Ольга Чорнобай, начальник відділу освіти, культури, спорту, туризму та молоді Тараканівської сільської ради, звернулася із вітанням до учасників серпневої зустрічі та окреслила нові підходи до модернізації системи освіти громади. Очільниця  окреслила пріоритетні напрями діяльності в умовах компетентнісної освіти, шляхи її реалізації, визначила послідовність дій на шляху реалізації завдань освітніх реформ.

 Акцентувала увагу на проблемних питаннях створення інклюзивного середовища в закладах освіти Людмила Чорноус, директор Варковицького інклюзивно-ресурсного центру. Людмила Володимирівна обговорила питання щодо функціонування освітньої моделі, що забезпечує підтримку в освітньому процесі осіб з особливими освітніми потребами.

Фото без опису

 Наталія Медвідь, провідний спеціаліст відділу освіти, культури, спорту, туризму та молоді Тараканівської сільської ради, висвітлила результати огляду готовності закладів освіти до нового навчального року та звернула увагу та важливість вакцинації педагогічних та технічних працівників закладів освіти в наш час

   Важливим питанням сьогодення є протипожежна безпека в закладах освіти. Тому у нараді керівників також взяв участь Анатолій Капран, інспектор  Дубенського  МРС ГУ ДСНС України в Рівненській області. Експерт виступив з питанням проведення позапланових перевірок протипожежного стану закладів освіти до початку нового 2021-2022 навчального року та надав рекомендації щодо створення безпечного середовища у закладі освіти, організації протипожежної безпеки.

Фото без опису

 Учасники наради у ході спілкування отримали відповіді на запитання, які сприятимуть підвищенню рівня організації освітнього процесу в закладах освіти.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь