Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

XVI УКРАЇНСЬКИЙ МУНІЦИПАЛЬНИЙ ФОРУМ

Дата: 02.08.2021 14:08
Кількість переглядів: 439

Фото без опису

 

 

    27-29 липня в Одесі проходив XVІ Український муніципальний форум, який продовжує багаторічну традицію Асоціації міст України збирати прихильників муніципального руху для обговорення нагальних питань місцевого самоврядування.

Фото без опису

    Цей традиційний щорічний захід є майданчиком для дискусій та вироблення спільної позиції органів державної влади і Асоціації міст України щодо розвитку місцевого самоврядування, удосконалення законодавчої бази, децентралізації, відкритого врядування, підтримки економічного розвитку громад, енергозбереження та реформування ЖКГ.

     Робота Дня Діалогу відбувалася  на трьох панельних дискусіях:

  •       Результати та виклики реформи місцевого самоврядування.
  •       Бюджетне забезпечення територіальних громад через призму секторальних реформ.
  •       Місцевий економічний розвиток.

Фото без опису

    На Форумі зібралося понад 500 учасників.  В складі делегації  від Рівненської області взяла участь голова Тараканівськї сільської ради – Сорочинська Наталія Григорівна.Очільниця громади відзначила наступне: « Дуже корисне спілкування та діалог між головами громад та представниками влади. Звичайно є багато проблем, які потребують конструктивних рішень, проте ми всі маємо надію, що законодавці нас почули і незабаром ми побачимо хоча б частину чітких  рішень на користь громад. Велика подяка Асоціації міст України  за таку чудову нагоду попрацювати та поспілкуватися з колегами та почерпнути досвід інших громад».

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь