Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

ДІТИ ПІЛЬГОВИХ КАТЕГОРІЙ ПОЇХАЛИ НА ОЗДОРОВЛЕННЯ ТА ВІДПОЧИНОК

Дата: 02.08.2021 09:18
Кількість переглядів: 659

 Фото без опису

       Соціальний захист дітей, які волею долі залишилися без піклування батьків та дітей з інвалідністю є одним з пріоритетів у роботі Тараканівської сільської ради. Так, в рамках «Програми оздоровлення та відпочинку дітей Тараканівської сільської ради на 2021-2022 роки» за кошти місцевого бюджету, проводиться оздоровча кампанія для дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

      31 липня 2021 року 4 дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки поїхали на відпочинок до Дитячого закладу оздоровлення та відпочинку санаторного типу «Агатівка». Відпочиватимуть там діти протягом 14 днів. На маленьких відпочивальників чекає активне, змістовне та цікаве дозвілля. 

   Фото без описуФото без опису

     В інфраструктуру дитячого санаторія «Агатівка» входить стадіон зі спортивними майданчиками, дитяча ігрова кімната, плавальний басейн, бібліотека, облаштовані ігрові, спортивні, та туристичні майданчики, концертний зал загальною місткістю 400 чоловік, літня сцена та їдальня. Заклад має чудове лісове озеро, де діти мають можливість поплавати на катамаранах.

Фото без опису  

     Прийом заяв на відпочинок та оздоровлення дітей, пільгових категорій триває.

Шановні батьки! Якщо Ви бажаєте якісного та приємного оздоровлення та відпочинку для своїх дітей, звертайтеся до відділу соціального захисту населення Тараканівської сільської ради за адресою: с. Тараканів, вул. Львівська 117,                тел. для довідок 098 76 67 200.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь