Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

8 громад Дубенщини співпрацюватимуть у сфері інклюзивного навчання

Дата: 11.06.2021 15:43
Кількість переглядів: 886

Фото без опису

     В рамках реформи децентралізації комунальну установу “Інклюзивно-ресурсний центр” було передано з власності Дубенського району у власність Варковицької сільської ради. Заклад надає послуги дітям з особливими освітніми потребами в межах колишнього Дубенського району.

     11 червня відбулося підписання Договору “Про співробітництво територіальних громад у формі спільного фінансування (утримання) комунальної установи “Інклюзивно-ресурсний центр” Варковицької сільської ради Дубенського району Рівненської області” між Варковицькою територіальною громадою та Вербською, Мирогощанською, Привільненською, Повчанською, Семидубською, Смизькою, Тараканівською територіальними громадами. 

     Захід проходив за участі заступника голови Дубенської райдержадміністрації Ірини Кружайло, начальника відділу освіти, культури та спорту Дубенської райдержадміністрації Лідії Білик, сільських та селищного голів.

    Заступник голови райдержадміністрації Ірина Кружайло наголосила, що діти з особливими освітніми потребами потребують сьогодні отримання якісних послуг і саме інклюзивно-ресурсний центр покликаний допомагати дітям і батькам.

    "Підписання Договору про співробітництво – важлива і відповідальна справа", - зауважив сільський голова Варковицької сільської ради Юрій Парфенюк.

    Інклюзивно-ресурсний центр і надалі продовжуватиме працювати над вдосконаленням надання послуг дітям з особливими освітніми потребами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь