Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

У Тараканівській громаді привітали матерів, чиї сини полягли у боротьбі за Україну

Дата: 09.05.2021 09:00
Кількість переглядів: 1460

Фото без опису

     Згідно з Указом Президента України від 10 травня 1999 року у другу неділю травня в Україні відзначають День матері.

    Це свято вшановує матір, якій відводиться головна роль у народженні та вихованні дітей, яка є берегинею сім'ї та домашнього вогнища. Цей день – це ще один привід подякувати мамі за любов, турботу і підтримку і сказати їй про те, що вона – найрідніша та найдорожча людина.

     У будинку культури с. Плоска вшанували матерів, які втратили найдорожче – своїх синів. Голова Тараканівської сільської ради Наталія Сорочинська подякувала жінкам за те, що виховали національно свідомих Героїв, які стали гордістю України та Тараканівської громади: «Ваші сини – назавжди залишаться у нашій пам’яті, а їх подвиг буде навічно закарбований  в історії України. Низько вклоняємося Вам, дорогі жінки, за Ваших синів, які ціною власного життя відстояли територіальну цілісність і свободу України. Ви виховали справжніх чоловіків, дарували свою любов та підтримку патріотам, які любили Україну і з перших днів встали на захист її незалежності. Їх героїзм та подвиг є прикладом для молоді. Вони завжди залишаться в наших серцях, адже герої не вмирають».

Вітання з нагоди Дня матері отримали матері загиблих воїнів – Миколи Гуменюка, Петра Полицяка, Петра Накидалюка, Володимира Петренюка.

    Матерям загиблих воїнів було вручено подарункові набори, які були придбанні завдяки Міжнародному благодійному Фонду «Україна Відкрите Серце» та благодійниці Фонду Ірині Карпенко.

      Дякуємо благодійникам за допомогу нести добро та допомогу людям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь