Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації

Дата: 06.05.2021 09:19
Кількість переглядів: 460

Фото без опису

Із метою врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації, відповідно до статті 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України №555 від 25 травня 2011 року Тараканівська сільська рада повідомляє про початок процедури громадських слухань та обговорення проекту містобудівної документації:

 «Детальний план території земельної ділянки з кадастровим номером 5621686500:01:001:0644 площею 11.5479 га з метою зміни її цільового призначення на 11.02 (для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості) для розміщення підприємства по переробці та зберіганню зернових культур (склади, адміністративно-побутові, допоміжні будівлі та споруди) в с. Рачин по вул. Б. Хмельницького Дубенського району, Рівненської області»

Мета розроблення: уточнення планувальної структури і функціонального призначення території, цільового призначення ділянки та визначення параметрів забудови.

Підстава для розроблення: рішення  Тараканівської сільської ради від 27.04.2021 року № 377 «Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки».

Замовник: Тараканівська сільська рада. Розробник: ФОП Семенюк Р.В.

З матеріалами проекту містобудівної документації можна ознайомитися в приміщенні Тараканівської сільської ради: понеділок – п’ятниця з 9.00 до 17.00 год. та на сайті «Тараканівська громада»

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій – Демедюк Іван Васильвич. Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб приймаються до 30 травня 2021 року за адресою: с. Тараканів вул. Львівська 117, адмін. приміщення сільської ради.

Відповідно до ч.6, ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місце проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання містобудівної документації – детального плану території будуть проводитися 31 травня 2021 року о 10.00 год. за адресою: с. Рачин вул. Незалежності, 1 Дубенського району Рівненської області в адмін приміщенні Рачинського старостинського округу Тараканівської сільської ради.

матеріали по ДПТ доступні за посиланням https://drive.google.com/drive/folders/17WZWNoS_Hyz-_H7ImKLY2gjgeZQ474bg?usp=sharing


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь