Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

УЧЕНИЦЯ ПЛОСКІВСЬКОЇ ЗОШ ПРЕДСТАВЛЯТИМЕ УКРАЇНУ НА МІЖНАРОДНОМУ ФІНАЛІ ЗМАГАНЬ З УСНОГО МАТЕМАТИЧНОГО РАХУНКУ

Дата: 22.04.2021 08:37
Кількість переглядів: 1555

Фото без опису

           24 квітня 2021 року відбудеться МІЖНАРОДНИЙ фінал змагань з усного математичного рахунку ПРАНГЛІМІНЕ на освітній платформі МІКСІКЕ,  у якому РАДЧУК ВЕРОНІКА, учениця Плосківської ЗОШ І-ІІ ступенів Тараканівської сільської ради,  представлятиме УКРАЇНУ.

 

             Вже 4 роки поспіль команда Плосківської ЗОШ І-ІІ ступенів під керівництвом вчителя математики Мартяк Олени Леонідівни бере участь в змаганнях з усного математичного рахунку ПРАНГЛІМІНЕ на освітній платформі МІКСІКЕ https://miksike.net.ua/#pranglimine/training/. Змагання проводяться у таких вікових категоріях: Чомучки (1-3 класи), Дослідники (4-6 класи), Дівчата (7-11 класи), Хлопці (7-11 класи), Сеньйори та Сеньйорити. Щоб вибороти призове місце в Обласному фіналі потрібно ввійти в 6 кращих учасників за результатами відбіркових змагань, які проводяться у жовтні-грудні. Команда дівчат у складі РАДЧУК ВЕРОНІКИ, ХОМЕДЮК ХРИСТИНИ, МАРТЯК ІВАННИ та ЛАПКІВ АНАСТАСІЇ  та вчитель МАРТЯК ОЛЕНА (категорія СЕНЬЙОРИТИ) цього року зайняли сильні позиції у своїх категоріях, повним складом ввійшовши до Національного етапу змагань. Щороку команда покращувала свій результат.

 

Обласний етап

Національний фінал

Міжнародний фінал

2017-2018

2 місце

-

-

2018-2019

2 та 3 місця

-

-

2019-2020

1,2,3,3,3 місця

8,11,13,17 місця

-

2020-2021

1,3,3,4,5 місця

4,8,12,14,24 місця

РАДЧУК ВЕРОНІКА

 

          Цьогоріч в Міжнародному фіналі будуть змагатися 6 країн: Україна, Естонія, Литва, Латвія, Словенія та Грузія (по 5 учасників від кожної країни у кожній з дитячих категорій і по 3 учасника у дорослих категоріях).

         Будемо раді побачити серед переможців Міжнародного фіналу Вероніку  РАДЧУК!  Щиро бажаємо подальших успіхів і нових здобутків!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь