Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

Тараканівська сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад

Дата: 21.01.2021 14:44
Кількість переглядів: 1623

Фото без опису

Виконавчий комітет Тараканівської сільської ради, відповідно до ст. 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» оголошує конкурс на заміщення  вакантних посад: Спеціаліст ІІ категорії  відділу у справах дітей, сім’ї та з питань соціального захисту населення Тараканівської сільської ради  (дві посади).

Відповідно до Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців, затвердженого постановою  Кабінету Міністрів України від  15.02.2002 року №169, Типових професійно-кваліфікаційних характеристик посадових осіб місцевого самоврядування,  встановлюються наступні вимоги до  кандидатів: повна  вища освіта відповідного професійного спрямування за  освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або  державній службі не менше 2-х років.

Знання Законів України: "Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», «Про звернення громадян», «Про захист персональних даних», «Про електронні документи та електронний документообіг», «Про електронні довірчі послуги», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям», «Про державну допомогу сім'ям з дітьми», «Про державну соціальну допомогу особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю», «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні», «Про реабілітацію осіб з інвалідністю в Україні», Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи”, «Про соціальні послуги», «Про запобігання та протидію домашньому насильству», «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», «Про житлово-комунальні послуги», «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків»;

- постанов КМУ: від 27.12.2001 р. № 1751 «Про затвердження Порядку призначення і виплати державної допомоги сім’ям з дітьми», від 21.10.1995      № 848 р. «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива», від 17.04.2019 р. № 373 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі», від 31.01.2007 р. № 81  «Про затвердження Порядку призначення і виплати державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування,  грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім'ях за принципом "гроші ходять дитиною», від 22.02.2006 № 187 "Про затвердження Порядку забезпечення санаторно-курортними путівками деяких категорій громадян структурними  підрозділами з питань соціального захисту населення районних, районних у мм. Києві та Севастополі держадміністрацій, виконавчими органами міських рад", від 28.02.2011 р. № 268 "Про виплату одноразової винагороди жінкам, яким присвоєно почесне звання України "Мати-героїня", та одноразової матеріальної допомоги особам, які постраждали від торгівлі людьми», від 01.10.2014 р. № 505 „Про надання щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг”, від 22.02.2006р. №189 «Про затвердження Порядку призначення ти виплати тимчасової державної допомоги дітям, батьки яких ухиляються від сплати аліментів, не мають можливості утримувати дитину або місце проживання їх невідоме» та акти Президента України, Кабінету Міністрів України, накази Мінсоцполітики, інших центральних органів виконавчої влади щодо реалізації державної політики у сфері соціального захисту населення.

Обов’язки за посадою:

Володіння спеціальними знаннями та навичками для проведення консультацій стосовно права конкретної сім’ї чи особи на отримання державних  допомог,  компенсацій, грошових виплат, соціальних послуг, пільг, субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива.

Забезпечення прийому заяв з необхідними документами та формування електронних справ для призначення соціальних виплат (заповнення відповідних електронних форм з використанням інформаційних систем Мінсоцполітики).

Здійснення соціального супроводу та патронажу, соціальної профілактики і реабілітації осіб та сімей, дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Вміння готувати проекти інформаційно-аналітичних матеріалів з питань соціального захисту населення.

Забезпечення виконання комплексних програм і заходів щодо поліпшення становища соціально вразливих верств населення осіб, сімей, які опинились у складних життєвих обставинах.

Особи, які відповідають вимогам і бажають взяти участь  у конкурсі, надають  до конкурсної комісії сільської ради такі документи:    

1. Заяву про участь у конкурсі;

2. Заповнену особову  картку ( форма П-2 ДС);

3. Дві фотокартки розміром 4 х 6 см;

4. Копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

5. Копію паспорта громадянина України;

6. Копію військового  квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);

7. Копію реєстраційної картки платника податків (ідентифікаційного номера)

 

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції»

Термін прийняття документів конкурсною комісією – 30 календарних днів з дня опублікування оголошення. Документи надаються  за адресою: 35641 вул. Львівська,117, с. Тараканів, Дубенський р-н, виконавчий комітет Тараканівської сільської  ради, кабінет секретаря, телефон для довідок (03656) 51-2-33.           

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь