Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

Cоціальна допомога на дітей фізичним особам — підприємцям

Дата: 30.11.2020 17:36
Кількість переглядів: 369

Фото без опису

 

         Постановою Кабінету Міністрів України від 25.11.2020 року № 1171 відновлено на період з 1 листопада до 31 грудня 2020 р. виплату соціальної допомоги на дітей фізичним особам — підприємцям, які обрали спрощену систему оподаткування і належать до першої та другої групи платників єдиного податку.

       В звязку із запровадженням посилених протиепідемічних заходів на території України із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”,особам, які у травні - серпні 2020 р. отримали допомогу на дітей фізичним особам - підприємцям, які обрали спрощену систему оподаткування і належать до першої та другої групи платників єдиного податку, виплату такої допомоги буде здійснено у грудні 2020 р. за листопад і грудень 2020 р. без подання нової заяви та необхідних документів.

     Допомога на дітей особам, які звертаються за її призначенням вперше із заявою та необхідними документами, що повинні бути подані до 15 грудня 2020 р., призначається і виплачується у листопаді та грудні 2020 р. відповідно до Порядку, визначеному постановою Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020р. № 329.

          Допомога на дітей призначається на кожну дитину до досягнення нею 10 річного віку (включно) у розмірі прожиткового мінімуму, встановленого для дітей відповідних вікових груп станом на 1 січня 2020 р. Розмір допомоги для дітей віком до 6 років – 1779 грн., віком від 6 до 10 років 2218 грн.

Для призначення допомоги заявник подає такі документи:

- копії свідоцтв про народження дітей віком до 10 років;

- довідку з Пенсійного фонду України про сплату єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (індивідуальні відомості про застраховану особу за формою ОК-7);

- копію паспорта;

- копію реєстраційного номера платника податків;

- копію рішення про встановлення опіки (у разі здійснення опіки над дитиною);

- реквізити рахунку заявника в уповноваженому банку, через який буде проводитись виплата.

 

            За додатовою інформацією звертатися у відділ у справах дітей, сім’ї та з питань соціального захисту населення Тараканівської сільської ради, або за  тел. 51-1-70.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь