Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

До уваги жителів Тараканівської громади – отримувачів житлових субсидій та пільг

Дата: 23.11.2020 11:53
Кількість переглядів: 483

Фото без опису

    Громадяни, які в опалювальному сезоні 2019-2020 років були отримувачами житлових субсидій та пільг у безготівковій грошовій формі та не використали в повному обсязі нараховані їм суми, мають звернутися до АТ «Ощадбанк».

     Якщо вартість комунальних послуг була меншою, ніж сума житлових субсидій чи пільг, залишки зекономлених коштів обліковуються на рахунку, відкритому в АТ «Ощадбанк».

    В зв’язку з чим, отримувачам житлових субсидій та пільг у безготівковій грошовій формі необхідно звернутися до АТ «Ощадбанк» для відкриття поточного рахунку для зарахування  зекономлених коштів.

    За обліковими записами пільговиків/отримувачів субсидій, за якими не буде звернень, 20 грудня 2020 року залишки коштів припинять обліковуватися АТ «Ощадбанк та будуть повернуті на рахунок Мінсоцполітики, відкритий в Казначействі (постанови КМУ від 17.04.2019 №373 (зі змінами), від 21.10.1995 №848 (зі змінами).

    За додатковою інформацією звертатися до відділу у справах дітей, сім’ї та з питань соціального захисту населення Тараканівської сільської ради за тел. (51-1-70).

    Крім того, отримати інформацію про суму невикористаної житлової субсидії/пільги можна в особистому кабінеті пільговика, зареєструвавшись на сайті «Ощадбанку».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь