Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

До відома громадян Тараканівської громади!

Дата: 09.11.2020 12:09
Кількість переглядів: 759

Фото без опису

    З 1 січня 2021 р. заяви з необхідними документами для призначення соціальних виплат будуть прийматися у відділі у справах дітей, сім’ї та з питань соціального захисту населення Тараканівської сільської ради.

     З 1 січня 2021 р. заяви з необхідними документами для призначення соціальних виплат приймаються від громадян структурними підрозділами з питань соціального захисту населення районних держадміністрацій лише у разі надіслання їх поштою або в електронній формі (через офіційний веб-сайт Мінсоцполітики, інтегровані з ним інформаційні системи органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування або Єдиний державний веб-портал електронних послуг).

  Зазначені зміни стосуються житлових субсидій, пільг, компенсаційних виплат з догляду, а також соціальних виплат які отримують малозабезпечені сімї, сімї, з дітьми, багатодітні сімї, діти-сироти, та діти позбавлені батьківського піклування, особи з інвалідністю, внутрішньо-переміщені особи, особи постраждалі від наслідків аварії на ЧАЕС, особи, які забезпечуються санаторно-курортним лікуванням/оздоровленням, одноразову натуральну допомогу «пакунок малюка», винагороду жінкам, яким присвоєно почесне звання України «Мати-героїня» тощо.

Підстава: постанова Кабінету Міністрів України від 28.10.2020 р. №1035 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України».

Телефон для довідок: 51-1-70.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь