Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

З Днем працівника соціальної сфери!

Дата: 30.10.2020 11:04
Кількість переглядів: 221

Фото без опису

Шановні працівники соціальної сфери!

      У першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери. Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників соціальної сфери, які забезпечують реалізацію державної політики у сфері соціального захисту. Це свято тих, хто щодня опікується проблемами людей, їх майбутнім, забезпечує надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у складні життєві обставини. Соціальна робота - це мистецтво налагоджувати зв'язки між людьми. День працівника соціальної сфери - професійне свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов'язку, а й за велінням совісті та покликом душі.

     Щиро дякую вам за сумлінну працю. Переконана, що властивий вам моральний та професійний потенціал і надалі слугуватиме добробуту громадян та інтересам нашої громади.

     Зичу вам міцного здоров'я, злагоди і домашнього затишку, звершення задумів, подальших успіхів у поліпшенні соціального захисту населення.

 

З повагою,
голова Тараканівської
сільської ради                     Наталія Сорочинська                


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь