Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

Консультаційна зустріч на тему «Про протидію торгівлі людьми»

Дата: 19.06.2020 12:06
Кількість переглядів: 410

На виконання Закону України «Про протидію торгівлі людьми», Постанови Кабінету Міністрів України від 22.08.2012 року № 783 «Про затвердження порядку взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми» та регіональної політики 19 червня 2020 року відбулась інформаційно-консультаційна зустріч в Тараканівській ОТГ. Під час консультацій голова Тараканівської сільської ради Наталія Сорочинська , а також присутні представники керівництва та активу громади дійшли висновку, що виконання державної політики з протидії торгівлі людьми - це не тільки обов’язки районних та обласних органів виконавчої влади.
На рівні громад також необхідно налагодити ефективну та регулярну взаємодію між усіма структурами, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми. Фахівці ОТГ, які контактуватимуть із ймовірно постраждалими від торгівлі людьми особами, мають бути повністю обізнані з процедурою встановлення статусу постраждалих від торгівлі людьми та специфікою роботи з такими особами. Для системної інформаційної роботи з населенням програми безпеки громад (бюджети) мають включати заходи щодо попередження ризиків нелегальної міграції та працевлаштування.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


Адже БЕЗПЕКА ЛЮДИНИ - не менш важлива , ніж розбудова інфраструктури громади.


Ініціатором цієї зустрічі була громадська організація « Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка» - регіональний партнер Координатора проектів ОБСЄ в Україні у проекті «Поширення Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи в сфері протидії торгівлі людьми, в Україні», що реалізується в Рівненській області за фінансової підтримки Уряду Канади. @OSCE.Ukraine.Projects


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь