Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

ГО «Центр правових та політичних досліджень «СІМ» розпочало реалізацію проекту «Сприяння реформуванню громадської безпеки в Західній Україні»

Дата: 25.11.2019 09:34
Кількість переглядів: 1436

Фото без описуГО «Центр правових та політичних досліджень «СІМ» розпочало реалізацію проекту «Сприяння реформуванню громадської безпеки в Західній Україні» за фінансової підтримки Національного фонду на підтримку демократії (NED) у Тараканівській ОТГ. 

Метою проекту є сприяння реформуванню громадської безпеки на місцевому рівні в Україні через проведення фокус-груп, опитувань громадської думки, навчальні семінари та громадські слухання в 21 громаді Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської та Тернопільської областей Західної України для аналізу питань місцевої безпеки та спільної роботи з місцевими органами влади. Даний проект є продовженням попередньої роботи, яку Організація розпочала ще у 2015 році, а результатом стало розробка та прийняття Концепцій комплексної безпеки понад 20 громад 6 областей Західіної України, а саме Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської та Тернопільської областей. У Рівненській області в проекті беруть участь Тараканівська, Радивилівська, Козинська і Крупецька ОТГ.

В листопад 2019 року фахівці ГО «Центр правових та політичних досліджень «СІМ» Лідія Тополевська, Олег Ільків та соціологом Юрієм Андрусишиним, провели фокус-груп, опитувань громадської думки для написання Концепції комплексної безпеки для Тараканівської ОТГ, а також навчальні семінари та громадські слухання тренінг-навчання із написання проектів та проектного менеджменту для відповідних посадових осіб та активних громадян громади Тараканівської ОТГ. Під час тренінгу було розкриті такі питання як види і типи проектів, структури проектів, вимоги до написання проектів, складання бюджетів, види джерел фандрейзінгу. Також експерти організації окрім навчання беруть на себе обов’язки, що до редагування розроблених і написаних проектів громадою, що дасть можливість залучення додаткових фінансів на безпекові заходи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь