Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

Про заходи захисту населення на території Тараканівської громади

Дата: 05.06.2019 16:49
Кількість переглядів: 421

Відповідно до протоколу оперативного засідання комісії з питань ТЕБ та НС Дубенського району №4 від 19.02.2109 «Про вжиття заходів захисту населення на території Тараканівської сільскої ради від можливого хімічного забруднення» .

04.06.2019 працівниками АРЗ СП У ДСНС України у Рівненській області відповідно до укладеного договору з Тараканівською сільською радою провели роботи щодо перезатарення непридатних хімічних засобів захисту рослин, які зберігалися з порушенням встановлених норм у бетонно-полімерні контейнери.

Вилучення, утилізація, знищення та знешкодження непридатних або заборонених до використання пестицидів і агрохімікатів та тари від них здійснюється підприємствами – виробниками, іншими підприємствами, які мають ліцензію Міністерства екології та природних ресурсів України на здійснення операцій у сфері поводження з небезпечними відходами та у Порядку, визначеному Постановою Кабінету Міністрів України від 27 березня 1996 року № 354.

Відповідно до інформації Міністерства екології та природних ресурсів України підприємства, які б мали ліцензію та можливість утилізовувати небезпечні пестициди, гербіциди та тару від них в Україні відсутні, що фактично стримує розв’язання проблем заборонених і непридатних до використання пестицидів та отрутохімікатів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь