Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

«Гроші громади: відкритість, прозорість, інноваційність»

Дата: 12.03.2019 15:46
Кількість переглядів: 655

12 березня 2019 року в приміщенні Тараканівської сільської ради, в рамках проекту Підтримка місцевих антикорупційних розслідувань мережі «Блогери за добре врядування», який підтримує Чорноморський фонд регіонального співробітництва (BST), відбувся семінар «Гроші громади: відкритість, прозорість, інноваційність». Семінар проводив експерт громадського партнерства "За прозорі місцеві бюджети!", засновник громадської організації «Аналітичний центр розвитку міста «ЗЕОН»» Микола Орлов.

В легкій, неформальній формі спікером було роз’яснено тонкощі бюджетного процесу. Завдяки вдалим прикладам інших громад та міст, показано різні можливості якісного діалогу з людьми, залучення мешканців до обговорень та активної участі у розвитку своїх населених пунктів.

Ще раз дякуємо, пану Миколі, за чудовий семінар, який не лише навчив новому, а й змусив задуматись над деякими нюансами бюджетної грамотності.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь