Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

 Тараканівська громада розпоряджатиметься своїми землями самостійно

Дата: 06.04.2018 10:26
Кількість переглядів: 521

     Тараканівська громада розпоряджатиметься своїми землями самостійно

      5 квітня, в Рівному дві громади області отримали в комунальну власність землі сільськогосподарського призначення, які раніше були у державній власності поза межами населених пунктів.
     Відповідні акти підписали начальник Головного територіального управління Держгеокадастру у Рівненській області Роман Мигаль, голова Тараканівської ОТГ Наталія Сорочинська та голова Привільненської ОТГ Юрій Момотюк. 

     Загалом у їх власність передали 827,1512 га землі. Зокрема, Тараканівська громада отримала 407,6 гектарів, а Привільненська – 419,5 гектарів. Громади розпоряджатимуться цими землями так само, як і тими, що в межах населених пунктів – рішенням сесій.
     Зазначимо, що зважаючи на такі зміни, процедури, пов’язані із документацією не зміняться. Замінять лише розпорядника – Держгеокадастр передає право розпоряджатися цими землями на місця.

     Нагадаємо, що 31 січня Уряд схвалив розпорядження щодо передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність територіальних громад. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь